Com ja sabem, hauríem de començar a pensar en el menú que ens agradaria presentar com a representació del nostre país al sopar de Rennes.
Aquesta és la nostra proposta, a veure que us sembla:
ENTRANTS:
- Amanida Mediterrània
- Pà amb tomàquet i embotit i truita de patates
- Canelons
- Escudella de galets
SEGON PLAT:
- Graella de carn
- Calamars a la romana
POSTRES:
- Mel i mató
9 comentarios:
Havia pensat que com representem espanya però en certa part també catalunya, preparar crema catalana com a postre.
No sé se'm va acudir ahir per la nit i dic, encara que sigui una tonteria ho dic.
A veure que us sembla.
Petons.
A mi em semble un menú fantàstic... peró no hi falta la paella??
Crec que és un dels plats característics d'Espanya, només es una suggerencia :D
l'unic que tenim que pensar es com portarem tot això...
Aquest cap de setmana pensarè cosetes i el dilluns farè més propostes...
Bon cap de setmana
Sí, ja sabem que ens em passat amb el menú. Així que seguint amb la suggerencia de la Juanita i fer més un estil "montaditos" que és més fàcil, el nostre grup s'encarregarà, si us va bé, de portar l'embotit.
que tal fer panellets?
per els montaditos:
1. pa (es pot comprar a frança)
2. Tomàquets: es pot comprar a França
3. Embotit : poden ser diferents varietats... jo puc portar choriç, per exemple
4.Olivas (això ho tindrem que portar nosaltres)
5. Pintxos...ja intentarè portar uns macos...
6.panellets i crema catalana sona bé...qui s'encarrega?..
7. Escalivada?.serà molt complicat?
8. La truita, segur que no hi haurà problema... podem fer un parell...
Hem de repartir-nos el menjar ja!!! Que si no no hi haurà temps de comprar...
Ja està tot el menjar que s'ha de portar repartit?
Quantes truites hem de dur? si voleu porto una truita o porto les olives en llauna
jo crec que podem intentar fer una truita....jo porto pintxos, olives, i algo d'embotit....
a vure el rest de la gent que porta..
Publicar un comentario